Novinky v 2. kvartáli roku 2023

Aj 2. kvartál sa niesol v niekoľkých zaujímavých novinkách, ktoré sme zaviedli a spustili. Niektoré potešia a jedna určite pomenej. 

Každopádne vás takto v úvode chcem upozorniť na Letnú sezónu e-shopu, ktorá je od 1.7. do 30.9.2023, kedy sa neposielajú objednávky každý deň. Raz maximálne 2x do týždňa príde Janka alebo ja do skladu a balíky zabalíme. Aj my sem len ľudia a leto milujeme a chceme si ho tiež užiť a zregenerovať naše hlavy. 

Ako prvé ste si počas druhého kvartálu mohli všimnúť, že sme spustili výpredaj produktov, ktorým končila expirácia. Teda boli to produkty za veľmi výhodné ceny, až so 70% zľavou. Takéto akcie budeme robiť pravidelne a vždy budú na úvodnej stránke miesto Noviniek. Pri každom takomto produkte je v detaile napísaná expiračná doba, aby sme predišli akýmkoľvek nepríjemnostiam. Teda vy sa rozhodnete, či taký produkt chcete.

Doprava cez Balíkobox aj na vzorkyproduktov.sk

BalíkoBOX Slovenskej pošty

Počas mája sme spustili posielanie balíkov priamo do Balíkoboxov od Slovenskej pošty. Teda už žiadne ponáhľanie sa do pobočiek a balík si môžete vyzdvihnúť kedykoľvek. Ak máte záujem o túto formu dopravy, odporúčame si stiahnuť appku BalíkoBOXU do telefónu.

Táto služba je možná pri všetkých objednávkach do 3kg s možnosťou platby prevodom alebo cez platobnú bránu Trustpay a onedlho aj cez GooglePay.

 

 

Zvýšili sme cenu dobierky

S čím vás určite nepoteším je, že sme museli zdvihnúť cenu dobierky na 2€. Miesto toho sme znížili cenu platby platobnou bránou na 0,50€.

Prečo to tak je?

Bohužiaľ v poslednej dobe nám chodilo veľmi veľa objednávok na dobierku avšak nik si balíky nevyzdvihol. Snažili sme sa predísť tomuto trendu obvolávaním a aj vy ste si určite zažili s nami telefonát pre potvrdenie adresy. Veľakrát aj keď adresa bola potvrdená, balík bol nevyzdvihnutý. Tak sa nám zvýšili náklady, že miesto toho aby sme zvýšili samotnú dopravu, radšej sme dali vyššiu cenu dobierky, aby poctivý zákazník na to nedoplácal.

Nová kategória a nové produkty

V kategórii domácnosť pribudla nová pestrá kategória Farby a laky. Ide o novinku vzoriek interiérových farieb značky DULUX, ktoré sú obsiahnuté vo fľaštičkách s malým valčekom. Skvelá vec, keď sa chcete pohrať s farbami vo vašom obydlí a správne ich nakombinovať k vášmu nábytku. Dokonca aj s nimi urobiť rôzne kreácie. Veď fantázii sa medze nekladú. 

Takto to dopadlo u mňa doma po vymýšľaní, akou farbou vymaľujeme mojim modrým drakom stenu :D

Použitie vzoriek farieb na stenu Dulux

Farby a laky

Po dlhšej dobe sme opätovne doskladnili vzorky značky Annemarie Borlind a moc sa neohriali ani v našom sklade, pretože túto značku máte veľmi radi. Vzorky oproti bežným baleniam sú veľmi praktické a výhodné. Veď si to prepočítajte :) Ešte ich zopár máme, tak neváhajte. Je to ozaj kvalitná kozmetika.

Ďalšie nové produkty

Posúvame 3 zaujímavé kúsky, ktoré by mohli byť pre vás zaujímavé.

Atopik prírodný krém na ekzém Nobilis Tilia

Atopik Nobilis Tilia

Jednou z noviniek je krém pre ľudí, ktorý trpia atopickým ekzémom. Je to vylepšená verzia predošlého krému Levantis. Obohatili ho o pár zložiek a dlhšie testovali, aby zistili, či je ozaj vhodný pre ekzematickú pokožku. Vyskúšajte vzorku a uvidíte, či je vhodný aj pre vás :)

Paleta vzoriek make-upov Flawless Match AVON

Make-up Flawless Match AVON

Nový zmatňujúci make-upod značky AVON je ako pre profesionálov. Môžete si zvoliť odtieň presne podľa farby a tónu vašej pleti. Obrovská škála, ktorou chcú  vyhovieť naozaj každej tvári. 

Balzamy na pery v rôznych arómach

Balzamy na pery

Šťavnaté balzamy na pery v rôznych voňavých variantách. Kokosové, jablkové, mandarínkové, čokoládové, vanilkové a mnohé iné.

Rekordný jún

Veľmi sa vám chceme poďakovať za rekordné množstvo objednávok. Vôbec sme to nečakali, mysleli sme si, že ste už jednou nohou pri pláži na dovolenke. Veľmi sa tomu tešíme a vidíme že, júl tiež nezaostáva. TOP PRODUKTY sú jednoznačne vzorky parfémov, miniparfémy v 10ml fľaštičkách v spreji, ktoré sú ideálne práve teraz počas leta, vzorky rúžov a mnohí ste sa preťukali aj ku klasickým produktom v bežných baleniach za skvelé ceny oproti bežným. 

Čo pripravujeme počas leta?

Môžete sa tešiť na ďaľšiu platobnú možnosť Google Pay, ktorá práve prechádza schvaľovacím procesom a verím, že všetko prejde hladko a dočkáte sa tejto služby v najbližších dňoch. Momentálne riešime aj niekoľko nových značiek dekoratívnej kozmetiky, teda viac makeupov dokonca aj očných tieňov. Pribudne aj kopa zaujímavých potravín, ktoré len tak nemáte možnosť vyskúšať a ak ste gurmáni, tak v septembri sa máte na čo tešiť. No a to určite nie je všetko :)

Krásne leto prajem, užite si ho, dobre zrelaxujte a načerpajte veľa síl  :)

 

Autor: Dana Chrenová